Contact
Lista Vehicule
Intrebari Frecvente
Cum va pot contacta?

Recomandam tuturor clientilor sa foloseasca serviciul de rezervari www.microbuze.net. In cazul in care doriti sa discutati cu unul din consultantii nostri, ne puteti contacta la sau apeland 0372 977 251.

Pot sa imi aleg locul de plecare si ora?

Da, locul de plecare este alegerea dvs si poate fi orice adresa din Bucuresti sau din tara. Va rugam sa mentionati la rubrica <Informatii aditionale> ora preferata de inchiriere.

Cazarea si masa soferului sunt incluse in tarif?

Nu, cazarea si masa soferului, taxele de parcare, intrarile in orase, feribot, tunel, pod nu sunt incluse in pret.

Cum stiu daca rezervarea vehiculului meu este confirmata?

Toate rezervarile vor fi confirmate via e-mail. Daca nu ati primit e-mailul de confirmare, va rugam sa verificati folderele Junk,Bulk si Spam si, daca nu regasiti e-mailul, va rugam sa contactati un consultant Come & Go via e-mail sau Call Center.

Cum pot plati pentru rezevarea unui vehicul cu sofer?
 • Plata prin virament bancar. Va rugam virati suma aferenta serviciului comandat catre:
  • Beneficiar: Come & Go Consulting, CUI 25897212
  • Banca: OTP Bank Romania, sucursala Hunedoara
  • IBAN: RO67 OTPV 3400 0031 3831 RO01 - pt. RON
  • IBAN: RO24 OTPV 3400 0031 3831 EU01 - pt. EUR
  • IBAN: RO81 OTPV 3400 0031 3831 US01 - pt. USD
  • Detalii (explicatie): numele si numarul facturii primite odata cu rezervarea
 • Plata prin card de credit/debit prin link securizat
  • Daca nu doriti sa efectuati un transfer bancar, aveti posibilitatea de a plati online cu cardul de credit/debit prin intermediul unui link securizat special generat cu detaliile turului dvs.
  • Puteti plati in EUR , RON sau USD cu carduri Visa sau Mastercard.
  • Va rugam sa ne transmiteti via e-mail solicitarea dvs in acest sens si veti primi toate indicatiile necesare platii online.
 • Plata in numerar la sofer/ghid
  • Daca doriti sa anulati rezervarea dvs. va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon. Vi se va cere sa furnizati unele detalii din e-mail de confirmare inainte de a anula serviciul.
  • Va rugam sa luati la cunostiinta conditiile de anulare mentionate in e-mailul de confirmare.
Cum pot anula o rezervare?

Daca doriti sa anulati rezervarea dvs. va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon. Vi se va cere sa furnizati unele detalii din e-mail de confirmare inainte de a anula serviciul. Va rugam sa luati la cunostiinta conditiile de anulare mentionate in e-mailul de confirmare.

Care sunt penalizarile de anulare a unei rezervari?

Daca anulati rezervarea cu mai putin de 3 zile lucratoare inainte de plecarea (dar nu mai tarziu de 24 de ore inainte de plecare), taxa de anulare este de 30% din suma totala platita.

Daca anulati rezervarea cu mai putin de 24 de ore inainte de plecare, taxa de anulare este de 100% din suma achitata.

Ce alte servicii pot rezerva prin agentia Come & Go?

Pe langa departamentele specializate in tururi in Bucuresti si in tara, va punem la dispozitie hoteliere la tarife negociate, bilete de avion, transferuri aeroport, asigurari medicale si multe altele la cele mai bune tarife din tara. Furnizorii nostri de renume mondial ne ofera posibilitatea de a garanta cel mai bun pret pentru dvs. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice fel de asistenta, veti fi surprins de echipa noastra dedicata de specialisti in turism.

Ce se intampla cu datele mele personale?

Tratam problemele de confidentialitate si de securitate cu seriozitate. Agentia noastra solicita doar datele imperios necesare finalizarii rezervarii si emiterii documentelor fiscale. Datele dvs personale sunt protejate si nu vor fi divulgate catre terti.